Polițiștii au ordonat recalcularea alcoolemiei lui Culiță Sterp, iar manelistul a fost prins cu minciuna


Manelistul Culiță Sterp nu a băut ”doar un pahar de vin”, ci mai multe, după cum reiese din recalcularea alcoolemiei din noaptea accidentului de la Cluj. 

Polițiștii au cerut recalcularea alcoolemiei, pe baza probelor de sânge prelevate după accident, iar rezultatul este că manelistul conducea cu o alcoolemie mai mare, mai precis de 0,89 grame/alcool pur în sânge.

Acesta a fost testat fix după accident, iar prima valoare a alcoolemiei a fost în valoare de 0,71 grame/litru alcool pur în sânge, adică sancționabilă cu amendă. Sterp a rămas fără permis și a primit o amendă, dar conform ultimelor date acesta se va alege cu dosar penal, fiind infracțiune, scrie observatornews.ro.

Lui Culiță Sterp îi va fi reținut permisul până la finalizarea anchetei. 

Presa a cerut explicații în legătură cu valoarea alcoolemiei, deoarece existau unele suspiciuni. Poliția Cluj a dat curs acestor explicații și  alcoolemia a fost recalculată. De această dată, valoarea a sărit de la 0,71 grame/litru alcool pur în sânge, la 0,89 grame/alcool pur în sânge.

În 17 decembrie, manelistul Culiță Sterp a fost la filmări în Cluj, iar pe Calea Florești a refuzat să oprească la semnalele poliției. Acesta circula cu 100 de km/h, a fugit și, în Piața Avram Iancu, a intrat pe roșu în fața unui Logan, care circula regulamentar. După accident, acesta a fugit și s-ar fi ascuns în WC-ul muncitorilor care lucrează lângă Teatrul Național din Cluj-Napoca.

I-au fost prelevate probe de sânge și s-a demonstrat că era și drogat, nu numai beat.

Mama lui Culiță Sterp a sărit să își apere odrasla, spunând că manelistul nu era beat, ci a băut un singur pahar. 

Beat la volan, beat la volan. Dar mai tăceți cu beat la volan, că una e sa fii beat și alta e să bei un pahar de vin, care nu ai voie nici ăla, e drept”, a spus mama lui Sterp.

Mama lui Culiță Sterp spune că fiul ei a băut un singur pahar: Dar mai tăceți cu beat la volan, că una e sa fii beat și alta e să bei un pahar - VIDEO

Comentarii Facebook