Trei profesori din Cluj-Napoca, decorați de președintele Klaus Iohannis, de Ziua Națională a României


Medici, profesori şi economişti au fost decoraţi, joi, de către preşedintele Klaus Iohannis, în cadrul unei ceremonii desfăşurate la Palatul Cotroceni, de Ziua Naţională a României. Pe lista persoanelor decorate în semn de apreciere pentru rezultate deosebite se regăsesc și trei profesori clujeni.

În semn de apreciere pentru profesionalismul și dăruirea puse în slujba actului educațional, contribuind în mod exemplar la formarea intelectuală și civică a tinerelor generații, Președintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul „Meritul pentru Învățământ” în grad de Cavaler profesorului Dudău Alexandru Cristian, director și profesor de limba latină, Colegiul Național „Gheorghe Șincai” din Cluj-Napoca; profesorului Huber Ștefan, profesor de fizică, Colegiul Național „Emil Racoviță” din Cluj-Napoca; precum și profesorului Roșan Adrian Marian, profesor universitar doctor, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Departamentul de Psihopedagogie Specială, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca”, se arată pe site-ul Administrației Prezidențiale. 

Cu prilejul Zilei Naționale a României, Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat o serie de decrete de decorare. Pe listă au fost medici din cadrul Spitalului Clinic Sf. Maria din București, dar și economistul Lazany Gabriel, manager în cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

Comentarii Facebook