Mama lui Culiță Sterp spune că fiul ei a băut un singur pahar: Dar mai tăceți cu beat la volan, că una e sa fii beat și alta e să bei un pahar - VIDEO


Mama lui Culiță Sterp a sărit să își apere odrasla, spunând că manelistul nu era beat, ci a băut un singur pahar. 

Beat la volan, beat la volan. Dar mai tăceți cu beat la volan, că una e sa fii beat și alta e să bei un pahar de vin, care nu ai voie nici ăla, e drept”, a spus mama lui Sterp.

Bine presa exagerează foarte mult și tot felul de știri false!”.

Mama acestuia a spus că familia ei nu este de bețivi și drogați. ”Eu numai lucruri bune i-am învățat și îi învăț în continuare. Eu nu îi învăț să bea și să se drogheze. Nu a fost nici alcoolemie. A fost sub limita aia. Un om beat nici nu poate vorbi, cum să conducă o mașină. Nu e nici arogant. Nu are nicio scuză! Puteam fi noi în Loganul ăla!”, a mai spus mama acestuia.

Manelistul Culiță Sterp a fost la filmări în Cluj, iar pe Calea Florești a refuzat să oprească la semnalele poliției. Acesta circula cu 100 de km/h, a fugit și, în Piața Avram Iancu, a intrat pe roșu în fața unui Logan, care circula regulamentar. După accident, artistul a fugit și s-ar fi ascuns în Wc-ul muncitorilor care lucrează lângă Teatrul Național din Cluj-Napoca.

I-au fost prelevate probe de sânge și s-a demonstrat că era și drogat, nu numai beat. 

Comentarii Facebook