Politistii au iesit la "vanatoare" de vitezomani cu elicopterul - VIDEO


Politia Romana la "vanatoare" de vitezomani cu elicopterul. In doua zile de supraveghere a traficului, si de la sol si din aer, au amendat  peste 760 de soferi care au incalcat regulile din trafic.

Politistii au supravegheat din elicopter traficul de pe Drumul National 1 (DN), Sibiu - Sebes - Alba Iulia - Cluj si pe DN 7, intre Sebes - Deva - Arad. In paralel, la sol, alte echipaje cu radare in cascada i-au oprit pe soferii care depaseau viteza, dar si pe cei filmati din "aer", in timp ce incalcau regulile de circulatie.

Controalele au fost facute in perioada 10 - 11 martie si au fost constatate patru infractiuni si aplicate 765 de amenzi, majoritatea pentru depasirea vitezei regulamentare, nepurtarea centurii si pentru angajarea in depasiri in locuri nepermise.

Alti 123 de soferi s-au ales cu permisele suspendate, 121 dintre ei pentru ca s-au angajat in depasiri neregulamentare.

Politistii atrag atentia ca in primele doua luni ale anului, pe tronsonul de drum Sibiu - Sebes - Alba - Cluj, s-au produs 11 accidente rutiere grave, soldate cu decesul a 11 persoane.

Pe tronsonul de drum intre Sebes - Deva - Arad au avut loc 12 accidente rutiere grave si 3 persoane si-au pierdut viata.

Comentarii Facebook