Polițiștii au ieșit cu radarele pe drumul Cluj-Oradea! Câte amenzi s-au dat în doar câteva ore


Poliţiştii Serviciului Rutier Cluj – Biroul pentru Drumuri Naţionale şi Europene Cluj, au desfășurat, miercuri dimineață, o acțiune de amploare pentru prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză.

La data de 11 noiembrie a.c., în intervalul orar  08.00 – 13.00, poliţiştii rutieri din cadrul Serviciilor Rutiere Cluj şi Bihor au organizat şi desfăşurat în comun o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere, produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză, dar şi de impunere în rândul conducătorilor auto a unui climat de disciplină rutieră”, informează IPj Cluj.

Astfel, poliţiştii rutieri clujeni au acţionat cu 4 radare, în timp ce poliţiştii bihoreni au acţionat cu 6 radare. Acestea au fost dispuse şi au acţionat în cascadă pe D.N. 1 E60, pe tronsonul Turda – Oradea. 

Activităţile desfăşurate au condus la depistarea şi sancţionarea contravenţională a 52 conducători auto care au depăşit regimul legal de viteză pe tronsonul de drum pe care circulau. De asemenea, 4 conducători auto au fost sancţionaţi cu măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pe drumurile publice pe o perioadă determinată, în timp ce alţi 13 au fost sancţionaţi pentru diferite alte abateri la legislaţia rutieră în vigoare, iar în 3 cazuri a fost dispusă măsura complementară a reţinerii certificatului de înmatriculare şi a plăcuţelor de înmatriculare.




Comentarii Facebook