Miercuri 24 Aprilie

Politisti loviti și MUȘCAȚI de interlopi in Piata Garii. S-au facut de rusine. Interventie slaba -VIDEO


Politistii din Cluj-Napoca au intervenit la o altercatie din Piata Garii, vineri seara, dar lucrurile au scapat de sub control.

Politistii s-au lasat intimidati de interlopii de la o sala de jocuri din Piata Garii. In imagini se vede cum unul dintre politisti s-a dus nonșalalt la masina pentru a aduce catusele, desi se vede clar ca situatia era tensionata. Cand au vazut catusele, interlopii au devenit agresivi si s-au luat la trânta cu unul dintre politisti.

Unul dintre cei in uniforma a fost muscat de gamba si apoi s-a aruncat la pamant pentru a-l imobiliza pe suspect. Un trecator a sarit in ajutorul politistului.

In cele din urma suspectul se pare ca a fost urcat in masina de politie.

Un echipaj de politie din cadrul Biroului Rutier, care se afla in Piata Garii, a fost sesizat de catre un barbat cu privire la faptul ca a fost victima unei agresiuni. Politistii s-au indreptat inspre barbatul indicat ca fiind agresiv, moment in care acesta a devenit recalcitrant si violent fata de politisti. Acesta a fost imobilizat si condus la sediul Politiei municipiului Cluj-Napoca. Cercetarile vor fi continuate pentru lovire sau alte violente si ultraj”, precizează Poliția Cluj.

Comentarii Facebook