Politisti amenintati cu toporul de doi barbati din Campia Turzii. Agresorii au fost eliberati de procuror, pe motiv ca nu reprezinta pericol social


Politistii din Campia Turzii incercau sa aplaneze un scandal izbucnit intr-un local si au fost amenintati cu un topor si un cutit de vanatoare. Unul dintre agresori l-a luat de haina pe unul dintre agenti si a vrut sa ii aplice un pumn.

Incidentul a avut loc sambata dupa-amiaza, in jurul orei 17.15. Politistii au fost alertati prin telefon ca la un bar din Campia Turzii este un scandal in derulare.

Sositi la fata locului, politistii din cadrul Politiei municipiului Campia Turzii i-au identificat in apropierea localului pe fratii R. Claudiu, de 40 ani, si R. Adrian Valer, de 34 ani, care erau insotiti de alte persoane. Politistii au constatat ca R. Claudiu avea asupra lui un topor si un cutit de vanatoare.

"La solicitarea de a preda obiectele taietoare detinute si de a-i insoti la sediul politiei, persoanele depistate au refuzat, au avut o atitudine de intimidare, sfidare, adresand cuvinte jignitoare celor doi politisti. R. Adrian Valer l-a prins de haina pe unul dintre politisti, incercand sa il loveasca cu pumnul, dar acesta s-a eschivat. De asemenea, R. Claudiu avand in mana obiectele taietoare, i-a amenintat pe cei doi politisti ca ii va lovi cu acestea, chiar cu riscul de a face din nou inchisoare", a declarat Gina Pop, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Cluj (IPJ).

In sprijinul celor doi politisti a sosit un echipaj de politie rutiera, iar persoanele violente au fost imobilizate si duse la sediul politiei.

Politistii au sesizat Parchetul de pe langa Judecatoria Turda, care va continua cercetarile in acest caz de ultraj. "Cei doi faptuitori au fost audiati de catre procurorul de serviciu care a apreciat ca nu prezinta pericol social si a dispus cercetarea acestora in stare de libertate", a mai spus Gina Pop.

Comentarii Facebook