Accident pe autostrada Transilvania. Un TIR incarcat cu hartie igienica s-a rasturnat - VIDEO si FOTO

 

Accidentul s-a produs pe sensul de mers Gilau-Turda la kilometrul 15 al autostrazii A3. Un TIR incarcat cu hartie igienica a intrat in balans si s-a rasturnat.

 

UPDATE (ORA 23.36)

 

TIR -ul a fost ridicat de pe carosabil de utilajele de tractare si drumul a fost eliberat. Circulatia va reveni la normal pe autostrada Transilvania, pe sensul de mers Gilau - Turda.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE (ORA 22.00)

 

Accidentul s-a produs pe sensul de mers de la Gilau la Turda, la kilometrul 15. TIR-ul este inmatriculat in Maramures, iar soferul era insotit in cabina de o femeie, care i-ar fi distras atentia. "Masina a intrat in balans si s-a rasturnat pe banda de urgenta. Traficul nu a fost oprit, ci doar ingreunat", a declarat pentru Stiri de Cluj Vasile Dragan, administratorul autostrazii Transilvania.

 

Doua masini de tractare au ajuns la fata locului si incearca sa repuna TIR-ul pe roti.

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Cluj, TIR-ul s-a rasturnat la kilometruil 15. "Am fost chemati la fata locului, dar, din fericire, nu exista victime", a declarat locotenentul Andrei Biris, purtatorul de cuvant al ISU Cluj. El a precizat ca TIR-ul care s-a rasturnat era incarcat cu hartie igienica.

 

La aceasta ora, circulatia pe autostrada A3 este ingreunata in zona in care s-a produs accidentul. Un echipaj de politie incearca sa fluidizeze traficul.

Comentarii Facebook