Polițist rutier din Câmpia Turzii, prins la ”ciupit”? Când a fost FILMAT, a fugit și s-a BARICADAT în mașină - VIDEO

 

Agentul rutier Adrian Moga, de la Poliția Câmpia Turzii, este acuzat de abuz în serviciu de un șofer, care este decis să îl dea în judecată. 

 

Scena descrisă de șofer a avut loc în 30 ianuarie. ”Pe la ora 19:30 - 20:00 eram în drum spre casa. În Câmpia Turzii, circulasem cu o viteză legală, dat fiind faptul că sunt foarte multe treceri de pietoni. La un moment dat, ne-a oprit poliția. Nu prea am înțeles de ce ... bineînteles că ne-am oprit.

 

A venit agentul, s-a prezentat și bineînțeles a vrut să ne amendeze pentru că nu ne mergea farul drept. I-am spus că nu am observat, dar îl schimbăm pe loc, nu este nici problemă. El tare vroia să ne amendeze și a zis că vom primi o amendă pentru nepurtarea centurii!!! Cum adică? Amândoi purtasem centura! El zicea că a văzut (seara) ca noi nu avem centura și s-a dus la el la mașină să ne scrie amenda. Noi am așteptat în mașină, între timp am dat drumul la camera pe telefon. A sosit agentul la mașină și a început să ne explice de ce și pentru ce primim amenda”, a relatat Andrei Copos.

 

Când a văzut că este filmat, agentul s-a făcut nevăzut, lăsându-i pe cei doi oameni din mașină cu gura căscată. ”Am apropiat un pic camera spre el. A zis: ”Vă rog, nu mă înregistrați”. Noi am zis că avem dreptul să-l înregistrăm. În acel moment, agentul nostru nici măcar nu ne-a întrebat dacă dorim să semnăm sau refuzam semnarea amenzii, într-o secundă ne-a dat actele și permisul și a dispărut. Am coborât din mașină să merg la el, dar a intrat în mașină, a închis ușa și asta a fost”, a mai spus șoferul oprit în trafic de polițistul Adrian Moga.

 

Surpriza a venit după câteva săptămâni, când Andrei Copos a primit acasă procesul verbal de sancționare. ”Pe foaia respectivă era trecut și un martor, pe care noi nu l-am văzut, chiar dacă am așteptat aproape 10 minute, în caz că mai revine la mașină. Asta este clar un abuz al domnului Adrian Moga, ca să mai ”ciupească” un ban. Oricum, eu nu o să las așa treaba asta. Am să-l dau în judecată!”, a mai spus Andrei Copos.

 

El a precizat că polițistul conducea un autoturism cu numărul de înmatriculare  CJ 34531.

 

Agentul Adrian Moga nu a putut fi contactat.

 

Comentarii Facebook