FALS mecanic auto în Florești! I-a luat 4.000 de lei, mașina și apoi a vândut-o pe bucăți la DEZMEMBRĂRI

 

Un fals mecanic auto din Florești este cercetat de polițiști, după ce a luat o mașină să o repare, dar a făcut-o bucăți și a vândut-o la dezmembrări.

 

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor Cluj- Biroul 1 au depistat şi identificat pe Gheorghe L. care este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune şi abuz de încredere, ambele infracţiuni în formă continuată.

 

În cursul lunii august 2012, suspectul, pretinzându-se drept mecanic auto, cu atelier în localitatea Floreşti, a preluat de la partea vătămată un autoturism în vedere efectuării unor reparaţii. 

 

În perioada august-octombrie a.c., a pretins părţii vătămate să îi remită diverse sume de bani pentru cumpărarea unor piese necesare şi rectificarea altora, motivând că a descoperit nişte defecţiuni. A primi în total 3.950 lei, însă în realitate nu a achiziţionat piesele. Mai mult, acesta a vândut piesele cele mai importante ale motorului( injectoare, pompa de injecţie, turbosuflantă etc.). În continuare, suspectul a refuzat restituirea autoturismului către proprietar, însuşindu-l pe nedrept”, a declarat purtătorul de cuvât al IPJ Cluj, Anca Purdea. 

 

Gheorghe L. a dezmembrat autoturimul şi l-a vândut piesă cu piesă. Prejudiciul cauzat este estimat la suma de 30.000 lei.

 

Falsul mecanic auto a primit interdicție de a părăsi localitatea.

Comentarii Facebook