Luni 26 Septembrie

Polițist local din Cluj-Napoca, prins cu găleata la cules de cireșe - FOTO


Un polițist local din Cluj-Napoca a fost prins la cules de cireșe in livada de la Steluța.

Masina poliției locale a fost observată de câțiva localnici de pe Dealul Fânatelor. “L-am văzut cu o găleata in mâna și culegea cireșe îmbrăcat in haine de serviciu. Putem spune ca fura cireșe pentru ca era pe terenul oamenilor.

L-am întrebat ce face și atunci s-a urcat rapid in mașina și nu a răspuns. De acolo a plecat și nu a mai zis nimic”, a relatat Adrian O., martor la tot incidentul.

Oamenii i-au făcut o poza polițistului.  

——————

UPDATE

Primăria Cluj-N-apuca susține ca polițistul făcea un control pe acea strada.

Polițistul local la care faceti referire face parte din cadrul Serviciului Control Urbanism și Disciplină în Construcții, iar în data de 9 iulie 2021, în jurul orei 16.30, efectua un control în zona Pomet. Acesta a verificat 5 locații, iar la plecarea din zonă, un autoturism s-a oprit pe drum, iar șoferul acestuia a început să filmeze. Ulterior polițistul local a fost înștiințat prin dispecerat că o persoană a sesizat telefonic IPJ Cluj pentru a-l acuza pe polițist că era la furat de cireșe.

Menționăm faptul că în urma unui control efectuat în 06.07.2021 persoana care a făcut sesizarea la IPJ, împreună cu tatăl său a împiedicat efectuarea unei verificări și nu au prezentat actele solicitate. În urma acestui refuz a fost întocmit procesul verbal de constatare cu nr. 438/06.07.2021, care a fost afișat pe poarta acestuia.

De asemenea, precizăm faptul că pe numele persoanei asupra căreia a fost efectuat controlul, Poliția Locală a mai întocmit 3 procese verbale de constatare a contravenției din cauza nerespectării Legii nr. 50/1991, unul pentru nerespectarea autorizației de construire conform art. 26, lit.b și două pentru realizarea unor imobile fără a deține autorizație de construire. Acestea sunt în diferite faze pe rol la instanțele de judecată. 

Față de cele menționate, afirmația că polițistul local era la furat de cireșe este falsă, pentru că scopul venirii acestuia în zonă era cu totul altul”, a precizat purtătorul de cuvânt al Primariei Cluj-Napoca, Iulia Maria Perșa.

Noi detalii despre polițistul local fotografiat în livada de cireșe de pe Dealul Fânațelor. Primăria Cluj-Napoca: Era în control!

Comentarii Facebook