Polițist în ACȚIUNE ÎN fața la Diesel: Amendează un șofer, dar pe un alt polițist îl lasă în pace - VIDEO

 

Un polițist de la rutieră, care supraveghea traficul în zona Piața Unirii - terasa Diesel, a fost filmat în timp ce împărțea amenzi discreționar. Nu i-a făcut nimic unui alt polițist, în uniformă, care a oprit neregulamentar la câțiva metri de el.

 

Polițistul a supravegheat zona și l-am vazut cum l-a amendat pe șoferul unui Mini Cooper, care a oprit acolo și chiar mă bucuram că se face ordine în zonă. Chiar în timp ce rupea amenda, în fața autoturismului a oprit un Peugeot din care s-a dat jos un polițist în uniformă. Au vorbit ceva și a dispărut. Șoferul din Mini Cooper a plecat bombănind. La scurt timp, un alt BMW apare, staționează acolo, fără ca polițistul să îi facă semn să plece”, ne-a scris S., in cititor Știri de Cluj, care a surprins scena.

 

După câteva minute, șoferul din BMW a plecat, iar la scurt timp și-a făcut apariția și polițistul care și-a urcat copilul în mașină și dus a fost și el”, ne-a mai scris cititorul, care îl acuză pe polițist de abuz în serviciu.

 

El a promis că înregistrarea va fi trimisă Ministerului de Interne. 

 

Dacă ați surprins un incident care poate deveni o știre, puteți trimite imagini pe adresa office@stiridecluj.ro sau pe rubrica ”Fii reporter!”.

Comentarii Facebook