Firma Diferit a refăcut trotuarele de pe Alexandru Vlahuță în BĂTAIE DE JOC. Oamenii nu mai au acces din stradă - FOTO

 

Locatarii de pe strada Alexandru Vlahuță, din cartierul Grigorescu, acuză firma Diferit, care are contract cu Primăria Cluj-Napoca, că a ”șters” din proiect caile de acces în blocuri direct din stradă.

 

Se vede treaba, mi-am dat seama doar azi la încheierea marii operațiuni de reabilitare a trotuarelor din zona străzii Alexandru Vlahuță, din cartierul Grigorescu, dar toți reprezentanții proprietarilor au făcut petiții și au bătut coridoarele Primăriei, pentru a încerca ceva de bun simț: restabilirea căilor de acces firesc în scara blocurilor. Reprezentantii firmei Diferit, care au executat lucrări de pus borduri și asfaltare, susțin că în urma directivelor Primariei clujene, fiecare cale de acces de până acum, dinspre șosea spre scara blocului figurează mai nou în planuri ca SPAȚIU VERDE. 

 

Iar cui îi trece prin cap să iasă din scară și să treacă strada, ar trebui să meargă conform indicațiilor Primăriei, până la capătul cartierului, că să poate traversa. Nu vă convine? I s-a transmis unei doamne care a încercat să prezinte Primăriei problemele legate de desființarea căilor de acces. La observația proprietarilor din blocurile afectate cum că ”bine oameni buni, dar dacă e o urgență, o ambulanță... cum sare peste spațiul verde ca să ajungă la bolnav” ... li s-a răspuns sec.... ”AMBULANȚA ARE ROȚI ȘI POATE OCOLI SPAȚIUL VERDE” .... l-o fi ocolind ... dar atunci ... până unde îmi spune Primăria că am voie sa trec spre stradă. Ce sa fac? Să îl duc pe omul în nevoie de îngrijire de urgență în spate? 

 

În fine, asta ar fi un exemplu. Ne-am săturat ca Primăria Cluj-Napoca, cu sau fără Apostu... să își bată joc la nesfârșit de clujenii care plătesc impozite și taxe în orașul ăsta. Înțeleg că s-a votat cu dosul la alegeri, ca și epoca Funar... dar cred că e timpul să luăm atitudine, iar clujenii să nu mai fie făcuți de rușine în propriul oraș de niște funcționari plătiți din banii publici.

 

Firma Diferit, plus Primaria, continuă să fie sinonime cu bătaia de joc și în epoca Boc (doar alt episod).

 

Să nu se înțeleagă greșit... Cei de la DIFERIT au distrus și spatiul verde care mai era, și ultimele fire de gard viu... Așa ca să mă lase cu directivele de a crea spațiu verde. Adica îmi toarnă câteva roabe de pământ tocmai pe unde era cale de acces. Minți luminate cu lanterna”, ne-a scris un clujean, care a realizat și fotografiile.

Comentarii Facebook