Duminica 28 Aprilie

Poliția doarme, iar bombardierul de la Cluj s-a filmat cum aruncă apă în parbrizul șoferilor care trec pe Bulevardul Muncii - VIDEO


Bombardierul care s-a urcat în picioare pe monumentul de la Turnul Pompierilor, iar apoi a amenințat o tânără într-un autobuz din Piața Mărăști, face ce vrea și nimeni nu îl trage la răspundere. 

Acesta s-a filmat, în urma unei provocări pe TikTok, în timp ce arunca apă dintr-o oală / găleată în parbrizul șoferilor care treceau pe Bulevardul Muncii, dar poliția nu a luat nicio măsură, cu toate că fapta respectivă putea duce la un accident deosebit de grav. 

Uitați ce face țiganul ce s-a urcat pe turn și amenință lumea. Poliția nu-i face nimic. La un prieten i-a aruncat pe capota la BMW și i s-a schimbat culoarea la capotă și pavilion. S-a făcut albă și era neagră.

Aruncă apă pe masini în timpul nopții cu ceva găleată sau oală. Dacă Doamne feri sare careva cu mașina cu familie sau copil mic în stâlp din cauza lui!?

De pe Bulevardul Muncii aruncă. Acolo stau. Văd că poliția nu-i face nimic. Umblă cu briceag la el. Se posta cum amenință lumea. 

Noi am fost acolo și au ieșit cu lopeți și cuțite. Am sunat la poliție și au venit, l-au identificat și gata. Am văzut cum a aruncat briceagul în iarbă.

Prietenul meu cu BMW i-a depus plânge. I s-a decolorat vopseaua. Nu știm din ce cauză. S-a albit lacul. Face asta la mai multă lume. Nimeni nui face nimic, asta e problema. Dacă intră careva în stâlp cu familia și moare, ăla stă și râde”, ne-a relatat un clujean înfuriat.

Bombardierul de la Turnul Pompierilor a agresat și fata din Mărăști. Tatăl victimei: ”Are multe plângeri, dar e liber. Poliția nu a făcut nimic” - VIDEO

Comentarii Facebook