Mama studentului batut de politie: L-au maltratat si l-au inchis la nebuni VIDEO


Mama studentului, care ii acuza pe politisti ca l-au batut cu bestialitate sambata, 29 octombrie, in fata clubului Janis la Stuf, va depune plangere la IPJ Cluj.

"Eram la serviciu si m-a sunat baiatul si mi-a spus: 'Mama, eu sunt la spital. Sunt batut si nu aud cu o ureche'. Eu am lasat colega sa termine si seful mi-a dat o masina de serviciu si am venit pana aici. M-am speriat cand am vazut cum arata. Neavand ce sa fac, fiind weekend si nefiind doctorita care il internase, mi s-a spus sa revin luni. Am venit astazi (luni, 31 octombrie) si mi-au spus ca dupa probele care se recolteaza e posibil sa ii dea drumul. Au vrut sa vada daca nu a consumat alte substante", a declarat Maria Dziubinski.

"Acum vom face o plangere la Inspectoratul Judetean de Politie pentru ca nu se poate. Orice ai face in lumea asta, dar nu poti sa fii maltratat asa. Il duci la sectie, ii dai o amenda si il ti legat acolo pana dimineata, chiar daca e violent. Orice poti sa ii faci, dar nu sa-l maltratezi in asa fel", a mai spus mama studentului.

Analizele facute de medicii clujeni arata ca studentul cu consumase plante etnototanice, dar era sub influenta bauturilor alcoolice. Eduard Dziubinski urmeaza sa fie consultat la Clinica ORL si de Oflalmologie, pentru ca in urma bataii administrate are probleme cu vederea si auzul.

 

Vezi cum arata studentul care ii acuza pe politisti ca l-au batut...

Un student acuza ca politistii din Cluj l-au batut cu bestialitate in fata la Janis la Stuf VIDEO EXCLUSIV

Comentarii Facebook