Plouă la Bonțida, la Electric Castle! Festivalul a început perfect / Mâncarea și băutura sunt mai scumpe, dar sunt și variante de BUGET - FOTO


Festivalul Electric Castle a început cu o ploaie de toată frumusețea, care i-a speriat puțin pe festivalieri, dar meteorologii anunță că nu se pune problema să fie ceva prelungit.

Cel mult va ploua până după ora 23.00, conform prognozei, dar pe sâmbătă sunt anunțate furtuni serioase.

Între timp, cei care au cumpărat bilete au făcut coadă la Iulius Mall pentru a-și ridica brățările, deși puteau mai devreme. Comunicarea de la Electric Castle este foarte proastă, astfel că mulți nu au aflat că pot face asta cu câteva zile înainte de festival fără a sta la cozi. 

Festivalierii ar fi vrut să ajungă la Bonțida direct cu brățările, pentru a evita să stea acolo la cozi, dar nu prea au reușit să scape de cozi. Un bilet de transport costă 25 de lei, iar norocul este că s-a terminat noul pod din Bonțida, altfel ar fi fost o nebunie. 

Prețurile la festival sunt mai mari față de anul trecut. Berea costă 17 lei, cu 3 lei mai mult, iar mâncarea este mai scumpă cu 40%.

Norocul festivalierilor sunt localurile de la intrare din domeniul Banffy. La circa 100 de metri de intrare este o terasă preferată de toată lume, unde un mic costă 7 lei, iar o bere este tot 7 lei. Aceasta este o alternativă bună pentru cei care merg la festival și stau toate cele cinci zile, cu un buget limitat.

WhatsApp Image 2023-07-19 at 19.18.28.jpeg

Comentarii Facebook