Duminica 28 Aprilie

Femeia care a căzut de la etajul patru al unui bloc din Huedin a decedat


Femeia care s-a aruncat miercuri, 19 iulie, de la etajul unui bloc cu 4 etaje din Huedin, a decedat. Odată ajunsă la spitalul din Huedin, pentru victimă nu s-a mai putut decât declara decesul, anunță polițiștii clujeni.

Amintim că, pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit pentru a acorda primul ajutor calificat și asistență medicală de urgență, alături de un echipaj SAJ, unei persoane căzute de la înălțime pe strada Avram Iancu din orașul Huedin, în data de 19 iulie.

Echipajele operative au găsit la fața locului o femeie în stare de inconștientă, care prezenta multiple traumatisme. Aceasta a fost preluată de urgență de către echipajul SAJ și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, însă acolo a fost declarat decesul victimei.

Femeia ar fi recurs la acest gest, pe fondul unei depresii cauzate de o serie de probleme la locul de muncă. Polițiștii clujeni au mai transmis faptul că se efectuează cercetări în acest caz și s-a deschis un dosar pentru ucidere din culpă, transmite Info Huedin.   

Comentarii Facebook