Plângere penală în cazul panourilor montate în geamul unei clujence, pe strada General Dragalina

 

Primăria Cluj-Napoca i-a făcut plângere penală clujeanului care a montat niște panouri uriașe în geamurile unei vecine, luându-i toată lumina din casă.

 

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Cluj-Napoca, Oana Buzatu, a declarat că proprietarul terenului nu avea dreptul că monteze acele panouri în acea zonă de protecție a monumentelor și legea prevede că trebuie făcută direct plângere penală, fără a mai fi aplicate amenzi în prealabil.

 

Reprezentanții Primăriei au mai spus că această plângere nu vizează și legalitatea amenajării acelor geamuri.

 

Bărbatul care a montata aceste panouri susține că vecina lui trebuie să închidă acele geamuri, care au fost amenajate ilegal. ”În curtea mea fac ce vreau eu. Ea în totală ilegalitate. La mine în curtea mea fac ce vreau eu. Dânsa are geamuri la mine în curte, ceea ce nu îi permite legea.


Toate lucrările de acolo sunt cu amendă penală fiind construite fără acte. Îi închid geamurile pentru că așa îmi permite legea. Omul de deasupra ei, de la etajul superior, a recunoscut că a greșit și a spus că își va închide geamul”, a spus Mihai Chiorean, proprietarul terenului de la numărul 97.

 

Citește mai jos poziția lui completă.

 

Clujeancă ”ZIDITĂ” în casă cu panouri uriașe de lemn de vecini. Ea acuză că este terorizată pentru a vinde mai ieftin - FOTO și VIDEO

Comentarii Facebook