Pista Aeroportului Internațional ”Avram Iancu” Cluj a fost REDESCHISĂ traficului aerian

 

UPDATE

 

Pista Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj a fost redeschisă traficului aerian începând cu ora 13.45.

 

Pasagerii care au planificate zboruri de sosire sau plecare de la aeroport sunt rugați să contacteze companiile aeriene cu privire la planificarea actualizată a călătoriei lor”, precizează oficialii Aeroportului.

 

--------------------------------- 

Pista Aeroportului Internațional ”Avram Iancu” Cluj este închisă traficului aerian din cauza incidentului aviatic din dimineața zilei de joi, 7 ianuarie.

 

Incidentul nu s-a soldat cu vătămarea vreunei persoane și nici nu au fost înregistrate pagube materiale. 

 

În incident a fost implicat un avion B737-400 al companiei Blue Air care opera o cursă charter pe ruta Otopeni - Barcelona, cu escală  pe Aeroportul Internaţional Cluj. La bordul aeronavei se aflau în momentul incidentului 110 pasageri şi 6 membri ai echipajului. Aeronava a aterizat în condiţiile  unei piste corespunzătoare din punct de vedere operaţional şi a ieşit la capătul 07 al pistei, în afara suprafeţei betonate. Pista aeroportului este momentan închisă traficului conform procedurilor standard de aviație civilă în astfel de situații.

 

Începând cu ora 06:17, până în momentul incidentului, au fost operate un număr de 7 zboruri. 

 

Pasagerii care au planificate zboruri de sosire sau plecare de la aeroport sunt rugați să contacteze companiile aeriene cu privire la planificarea actualizată a călătoriei lor.

 

Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj va reveni cu alte informații.

 

”Piloții de la Blue Air nu au avut combustibil suficient. Ei au declarat că nu au suficient combustibil”

Comentarii Facebook