Peste 500 de șoferi au rămas fără permis într-o sigură zi, pentru că puneau în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic


Polițiștii din toată țara au intervenit, luni, la peste 2.300 de evenimente. Aceștia au aplicat mai bine de 7.000 de amenzi și au reținut permisele a 502 șoferi care puneau în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic.   

La data de 20 ianuarie a.c., peste 10.500 de poliţişti au acționat, la nivel național, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii publice. Au fost organizate 216 acțiuni punctuale și s-a intervenit la 2.300 de evenimente, dintre care 1.862 au fost sesizate prin 112”, informează IGPR.

În urma activităților, au fost constatate 817 infracţiuni, 109 persoane fiind surprinse în flagrant delict.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 7.258 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 2.500.000 de lei.

De asemenea, au fost depistate 10  persoane urmărite național sau internațional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 54 de măsuri preventive. 

În trafic, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind reținute 502 permise de conducere și retrase 194 de certificate de înmatriculare.

Activităţile au fost desfăşurate împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Poliția Română acționează permanent pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea comunității şi, totodată, este pregătită să intervină atunci când situaţia o impune.

Comentarii Facebook