Peste 180 de persoane blocate în aeroport în Belgia, din cauza unui zbor anulat către Cluj. Printre ei se află și Codruța Kovesi


Peste 180 de pasageri ai unei curse Wizz Air din Belgia către Cluj-Napoca au rămas blocați, de joi seară, în aeroportul din Liege, deoarece cursa a fost anulată. Printre aceștia se află și procurorul-șef european Laura Codruța Kovesi.

Procurorul-șef a vorbit despre incident, precizând că reprezentanții companiei aeriene nu au dat nicio explicație.

Am ales acest zbor pentru că era cel mai aproape de casă, am dorit să fiu de sărbători cu familia. După ce am făcut check in ieri la ora 14 pe aereoportul Charleroi, a fost afișat faptul că avionul va avea întârziere de 3 ore. Apoi au anuntat o alta întârziere de înca 3 ore. Majoritatea pasagerilor au sunat la Wizzair, dar nimeni nu a răspuns și din aeroport ni s-a comunicat doar ca sunt „probleme operationale”. Am fost mutati la ora 22.00 pe aeroportul din Liege unde ni s-a spus ca vom pleca in jurul orei 1, dar apoi au anuntat ca s-a anulat cursa. Am contactat și eu, și alti pasageri compania aeriană, dar nu a răspus nimeni. În aeroport nu era nici un reprezentant”, a explicat Laura Codruța Kovesi, potrivit G4Media.

Am decis să ramân cu ceilalti pasageri și să încercăm împreună să facem demersuri la compania aeriană și aeroport pentru a lămuri situația noastră. Am fost contactați de consulatul României, de doamna Ecaterina Constantinescu. Ne-a spus că a contactat autoritătile din Liege, aeroportul, Politia și că a încercat să ajute și să ofere asistență”, a mai precizat Kovesi.


Comentarii Facebook