Miercuri 24 Aprilie

Peste 100 de tone de produse agricole vandute de Ziua Recoltei la Cluj FOTO


Prima editie a Zilei Recoltei a fost un succes, producatorii reusind sa vanda peste 100 de tone de produse.


Primaria Cluj-Napoca a pus la dispozitia producatorilor standuri pentru expunerea si comercializarea produselor. Sambata, 1 octombrie, peste 120 de producatori au dat curs invitatiei de a participa la aceasta manifestare, in timp ce duminica, 2 octombrie,  peste 80 de comercianti si-au expus produsele spre vanzare.

Mii de clujeni au luat cu asalt, inca de la primele ore ale diminetii, standurile de produse agricole amenajate la Sala Sporturilor. Cei care nu si-au facut provizii pentru aceasta iarna, au avut ocazia sa achizitioneze produse proaspete, direct de la producator, la preturi accesibile. Produsele au fost diverse si pentru toate gusturile: legume si fructe, produse lactate, produse traditionale din carne, pastravi vii, paine si produse de panificatie, oua si produse apicole, must si vin.

Clujenii au asistat sambata la un concert sustinut de 8 ansambluri folclorice din judet, invitate la Cluj-Napoca de municipalitate.

De Ziua Recoltei au fost acordate si premii in cadrul unor concursuri speciale. Intr-o astfel de intrecere, Rus Viorica, din localitatea Bontida a fost premiata pentru cel mai mare produs expus: un dovleac de aproape 100 de kg.

In final, toti participantii au fost premiati cu diplome pentru participare.

Comentarii Facebook