Perversul sexual, care a atacat o tânără în Piața Gării, scapă basma curată


Perversul sexual care a atacat o tânără în pasajul din Piața Gării scapă chiar fără o amendă.

Tânăra a semnalat rapid cazul Poliției Transporturi Feroviare, iar bărbatul acuzat de agresiune a fost reținut, dar victima a refuzat să depună plângere.

Având în vedere informațiile apărute pe o platformă de socializare în mediul online, polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj-Napoca s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Perversul a fost prins imediat după ce tânăra s-a adresat polițiștilor. Din păcate, victima nu a dorit să depună plângere, nici măcar să fie sancționat cel acuzat”, a spus o sursă din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj-Napoca.

Pe Facebook, victima le-a sfătuit pe fete să se înarmeze: ”Fetelor, in special pentru voi: vă rog, chiar ar trebui sa cumpărați acel spray cu piper pe care tot amânați sa îl luați. Eu nu l-am avut. Aveți grija, nu umblați singure noaptea SUB NICIO FORMA mai ales in zone întunecate și pustii. 

Am prea multe cunoștințe și cunosc prea multe povesti cu cazuri similare, iar eu m-am saturat sa tac. S-au luat măsuri împotriva individului. Nu este normal ce se întâmplă. Aveți grija de voi”.

Citește AICI ce s-a întâmplat.

Comentarii Facebook