Eficiență ZERO! Modernizată pe fonduri europene, strada Emil Isac este spartă după 3 luni - FOTO


Strada Emil Isac din centrul Clujului a fost modernizată din fonduri europene, iar la scurt timp este spartă pentru a se face lucrări.  

Doar nu credeați că Emil Isac scapă de o săpătură nouă la scurt timp după modernizare”, a scris o clujeancă, după cxe a observat că se sparge strada ce fusese terminată recent. 

Primăria Cluj-Napoca se laudă pe site-ul propriu că modernizarea străzii Emil Isac s-a finalizat în 23 octombrie 2020: ”Au fost amenajate piste de biciclete (înainte nu existau pe această stradă), marcate cu asfalt pigmentat, au fost instalate rastele pentru biciclete, precum și 6 stații de încărcare pentru biciclete și trotinete electrice.

Pietonii rămân de asemenea o prioritate în fiecare proiect european, Primăria subliniind importanța pe care o acordă zonelor pietonale prin programul Orașpentru pietoni/Walkable City”.

Se pare că lucrurile nu au fost finalizate complet, pentru că mai trebuie făcute spargeri. Culmea este că edilii au tot promis că lucrările de modernizare vor fi făcute după discuții cu cei de la apă, gaz și electricitate, pentru a nu se sparge permanent lucrările nou făcute.   

Așa cum ne-au obișnuit toți furnizorii de utilități, lucrarea nu a fost anunțată nicăieri, în speranța că va trece neobservată.  

Foto: Laura Laurențiu / Facebook

Comentarii Facebook