Perversul „libidinos” care hărțuia studentele din Cluj a fost reținut, numai pentru 24 de ore. Mâine îi dau drumul?


Polițiștii clujeni au reținut bărbatul care a fost acuzat de hărțuirea tinerelor studente din Cluj-Napoca. Bărbatul în vârstă de 39 de ani este cercetat pentru patru infracțiuni printre care și acte de exhibiționism în spațiul public, după ce s-ar fi manifestat violent în centrul orașului. 

La data de 7 iunie, polițiștii Biroului pentru Centrul Universitar din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 39 de ani, din Cluj-Napoca, cercetat pentru 4 infracțiuni”, au transmis polițiștii clujeni. 

În fapt, la data de 5 iunie, în urma unor imagini apărute în spațiul public cu privire la un bărbat care ar fi abordat mai multe studente în Cluj-Napoca, având o atitudine hărțuitoare, polițiștii din cadrul Biroului pentru Centrul Universitar s- au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de hărțuire”, au spus polițiștii, după ce la sfârșitul săptămânii trecute s-au lansat în spațiul public informații despre un bărbat care hărțuieste tinere din Cluj-Napoca. 

Citește și: FOTO - Atenție! Un bărbat, acuzat că a hărțuit în mod repetat mai multe studente din Cluj: „A intrat peste ele în baie. Le-a aleargat cu mașina pe stradă”

În baza verificărilor și a activităților investigativ-operative demarate în cauză, polițiștii au stabilit că în perioada aprilie – mai, acesta ar fi abordat studente în diferite locații publice din Cluj-Napoca, precum și într-un cămin studențesc din municipiu, manifestând o atitudine hărțuitoare față de acestea și făcându-le propuneri indecente”, au mai declarat autoritățile, care au fost sesizate cu privire la acest individ chiar și de conducerea universității de care aparține căminul în care a avut loc incidentul tulburător. 

Citește și: UBB confirmă incidentul în care un bărbat necunoscut a intrat în baia unui cămin și a speriat mai multe fete: „Cunoaștem incidentul”

De asemenea, în data de 17 mai și 2 iunie, cel în cauză ar fi săvârșit acte de exhibiționism în spațiul public. Ca urmare a activităților investigative și a probatoriului administrat în cauză, cercetările au fost extinse sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de hărțuire, agresiune sexuală, ultraj contra bunelor moravuri și violarea sediului profesional”, au mai spus polițiștii Biroului pentru Centrul Universitar din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca.

Bărbatul a fost reținut marți, 7 iunie, și se va deschide o anchetă pe numele acesutuia: „La data de 7 iunie a.c. polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore față de bărbat, fiind condus și predat reprezentanților unui Centru de Reținere și Arestare Preventivă”.

Bărbatul nu este la prima abatere de genul acesta, zeci de clujeni ne-au semnalizat faptul că acesta este cunoscut pentru comportamentul abuziv, hărțuitor și violent, repetând aceste acte „libidinoase”, după cum spun tinerele care au avut de-a face cu el, de ani de zile. 

Citește și: Bărbatul care hărțuiește studente prin Cluj-Napoca, cunoscut de ani de zile de clujeni: „Acum 10 ani la fel făcea, dar nimeni nu l-a reclamat”

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE:

Polițiștii clujeni au ținut să precizeze faptul că bărbatul, reținut inițial pentru 24 de ore, a fost prezentat astăzi magistraților care au decis să-l cerceteze pe acesta în stare de libertate, sub control judiciar pe durata a 60 de zile, finid obligat să se prezinte zilnic sau săptămânal la secția de poliție unde i-a fost întocmit dosarul. Practic, hărțuitorul se află în continuare în libertate. 

Bărbatul reținut pentru 24 de ore de polițiști, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de hărțuire, agresiune sexuală, ultraj contra bunelor moravuri și violarea sediului profesional a fost prezentat magistraților în cursul zilei de azi, care au dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile”, au transmis polițiștii clujeni. 


Comentarii Facebook