Bărbatul care hărțuiește studente prin Cluj-Napoca, cunoscut de ani de zile de clujeni: „Acum 10 ani la fel făcea, dar nimeni nu l-a reclamat”


Bărbatul care a urmărit și a hărțuit mai multe studente din Cluj-Napoca este cunoscut de locuitorii din Gheorgheni ca fiind un individ violent care de mai bine de 10 ani cauzează probleme în municipiu. 

Bărbatul care a hărțuit mai multe studente din Cluj-Napoca și care a reușit să se strecoare în baia unui cămin de fete din campusul studențesc Hașdeu, este cunoscut în oraș ca fiind un individ periculos. În urma mediatizării cazului în presa locală, tot mai multe persoane l-au recunoscut pe bărbat spunând că acesta se manifestă grosolan de ani de zile și cauzează probleme tinerelor din municipiu. 

Citește și: FOTO - Atenție! Un bărbat, acuzat că a hărțuit în mod repetat mai multe studente din Cluj: „A intrat peste ele în baie. Le-a aleargat cu mașina pe stradă”

„Acum 10 ani la fel făcea”

Individul a fost identificat de polițiștii clujeni, care, au fost anunțați și în trecut de comportamentul abuziv al acestuia. Conform unor informații publicate pe rețelele de socializare de mai multe tinere din Cluj-Napoca, bărbatul ar avea această atitudine violentă și agresivă față de toate tinerele pe lângă care trece, comportându-se în acest fel de ani de zile. 

Acest specimen stă în cartierul Gheorgheni și are chestia asta cu abordatul tipelor de când era tânăr ficior. Acum 10 ani la fel făcea, dar nimeni nu l-a reclamat. Se pare că se agravează situația, știu că acum ceva ani avea probleme cu Poliția”, a declarat o clujeancă printr-un comentariu la postarea publicată de tânăra care a semnalizat incidentul din cămin.

Acest om m-a abordat și pe mine, lângă Mercur, cart.Gheorgheni, anul trecut, nu am putut scăpa de el, doar greu! Aveți mare grijă cu el, are tupeu!!!”, a mai scris o femeie. 

E un nebun! L-am văzut când și-o ‘scutura’ pe Aleea Borsec. Eu l-am luat la mături săptămâna trecută. Ce m-a enervat cel mai tare că erau două doamne într-un balcon care râdeau și când le-am întrebat de ce râd, au zis că degeaba mă iau de el că vine de mult timp pe acolo”, a mai spus o clujeancă. 

Declarația fetei hărțuite de bărbat în baia căminului în care era cazată: „M-am trezit cu omul în cămin, ieșind din dușurile fetelor, noroc că nu era nimeni”

Am depus și eu declarație împotriva lui în urmă cu aproximativ o lună, dar degeaba. M-am trezit cu omul în cămin ieșind din dușurile fetelor, noroc că nu era nimeni care să facă duș acolo, mi-a propus câte chestii indecente și am început să vorbesc tare spunându-i să iasă afară, am și apucat să-l filmez între timp. Nu am sunat la poliție pentru că nu știam cum să reacționez pe moment, dat fiind faptul că nu am mai trecut niciodată prin situația asta, însă am fost la o secție și degeaba, mi s-a spus că dacă nu s-a întâmplat nimic, nu au ce să facă, maxim ce i se poate întâmpla o amendă și mi-a fost frică să merg mai departe deoarece mi s-a spus că va ști din partea cui o să fie și voiam să nu fiu urmărită”, a povestit o tânără în secția de comentarii a postării cu pricina. 

Tânăra care a depus plângere crede că individul se confruntă cu probleme psihice

Din gesturile pe care le-a făcut pe filmare, adică își dădea ochii peste cap, credeam că e drogat însă individul e psihopat. Din păcate la noi trebuie să se întâmple ceva că să se rezolve. Am închis declarația deoarece munceam foarte mult în acea perioadă și nu aveam timp să umblu pentru el pe drumuri deși era spre siguranța mea, am scris doar că îmi doresc să se efectueze măsuri asupra lui și să fie supravegheat crezând că așa o să fie….”, a mai spus fata.

„Putea să vină cu un cuțit, se putea întâmpla o crimă, un viol”

Nu e posibil așa ceva, putea să vină cu un cuțit, se putea întâmpla o crimă, un viol asta pentru că nu avem siguranță într-un cămin de fete, e imposibil că în zilele noastre să nu te mai simți protejat în spații în care ar trebui să fie siguranță maximă, nu mai spun de altele. Poate ar fi fost nevoie să fie cineva omorât, că Poliția să-și facă datoria, este inadmisibil ce se întâmplă și că nu ne trezim cu toate că am trecut prin atâtea cazuri (Caracal și restul)”, a mai adăugat clujeanca.


Comentarii Facebook