Personalul medical clujean primește consiliere psihologică gratuită din partea UMF Cluj


Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca sprijină personalul medical şi prin specialiștii săi din cadrul Centrului de Consiliere Psihologică.

Echipa este formată din cadre didactice ale universității, profesioniști în domeniul sănătății mintale, care lucrează în cadrul Centrului de Consiliere Psihologică, ori colaborează pe bază de voluntariat, şi este disponibilă de luni până duminică în intervalul orar 8:00-20:00.

Personalul din sănătate care doreşte suport ori consiliere psihologică poate lua legătura cu specialiștii universităţii la adresa de e-mail suportpsihologic@umfcluj.ro. Beneficiarii vor fi contactaţi pentru programarea ședințelor de consiliere în termen de maximum 12 ore. Pentru situaţii urgente, membrii echipei pot fi contactaţi şi telefonic. Toate informaţiile sunt disponibile pe site-ul universităţii www.umfcluj.ro. 

Pentru situațiile urgente survenite în intervalul orar 20:00-7:00, se poate apela gratuit linia Tel Verde 0800.801.200.

Prin vocaţie, personalul medical își asumă, înainte de orice, binele semenilor. Comunitatea academică medicală clujeană are grijă de profesioniştii noştri. În astfel de momente, mai mult decât oricând, putem să fim uniți și să sprijinim sistemul medical în eforturile depuse pentru salvarea de vieți.

Împreună, să trecem cu bine prin această încercare”, a precizat rectorul UMF Cluj, Prof. dr. Anca Dana Buzoianu.

Comentarii Facebook