Persoana care a furat cutia milei din Biserica Romano-Catolică „Sf. Mihail”, prinsă de autorități. Cine este făptașul


Poliția municipiului Cluj-Npaoca a fost sesizată vineri, 26 august, despre faptul că o persoană necunoscută a furat cutia destinată colectării banilor din interiorul Bisericii „Sf. Mihail”, situată în Cluj-Napoca. 

La data de 28 august, în urma activităților investigativ-operative, polițiștii au identificat persoana bănuită de săvârșirea infracțiunii, fiind vorba despre un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din municipiul Brașov”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj. 

Activităţile sunt continuate sub supravegherea unității de parchet competente, pentru administrarea întregului probatoriu și luarea măsurilor legale care se impun”, au mai spus aceștia. 

Ghinioanele se țin lanț de biserica din centrul Clujului

Duminică, poliția a fost sesizată din nou cu privire la o altă ilegalitate care s-a petrecut la Biserica Romano-Catolică „Sf. Mihail” din Piața Unirii, unde un vitraliu de mare valoare a fost spart cu un obiect metalic, aruncat din exterior. 

Vezi și: FOTO - Un vitraliu valoros de la Biserica Romano-Catolică, găsit spart duminică dimineața. Vineri s-a furat cutia milei

Din fericire, nimeni nu a pătruns în interiorul lăcașului de cult, însă, polițiștii nu au dat încă de urma celui care a vandalizat biserica


Comentarii Facebook