Pericol public pe drumurile din Cluj! Un barbat a fost prins azi-noapte pe B-dul 21 decembrie beat, fara permis si cu numere de inmatriculare false

Un barbat de 35 de ani din Cluj-Napoca a fost prins azi-noapte de politisti la volanul unui autoturism neinmatriculat, care avea numere false.

 

El a refuzat prelevarea de probe biologice si a fost retinut pentru 24 de ore. Astazi va fi prezentat instantei cu propunerea de arestare preventiva.


Azi-noapte, in jurul orei 1.00, M. Cristian, in varsta de 35 de ani conducea un autoturism pe Bulevardul 21 Decembrie 1918 din Cluj-Napoca. El a fost oprit de politisti, dupa ce li s-a parut suspect modul in care barbatul conducea. In urma verificarilor, politistii au constatat ca barbatul nu avea permis, iar masina pe care o conducea nu era inmatriculata, numerele fiind false.


Constatand ca barbatul miroase a alcool, politistii au vrut sa il duca la spital pentru recoltarea de probe biologice, dar barbatul s-a opus. El a fost retinut pentru 24 de ore, iar in cursul zilei de astazi va fi prezentat instantei cu propunerea de arestare preventiva pe 29 de zile.


El este cercetat acum pentru savarsirea infractiunilor de „punere in circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, neinmatriculat sau neinregistrat”, „punerea  in circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu numar fals de inmatriculare sau de inregistrare”, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere” si „refuzul impotrivirea ori sustragerea conducatorului unui autovehicul de a se supune recoltarii probelor biologice in vederea stabilirii alcoolemiei”.  

 

Comentarii Facebook