Percheziții la traficanți de droguri din Cluj, Alba și Brașov. Cinci au fost reținuți - VIDEO


Procurorii DIICOT au făcut 34 de percheziții în Cluj, Alba și Brașov, la mai mulți traficanți de droguri.

La data de 25.05.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Alba împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Alba Iulia au efectuat un număr de 34 de percheziții domiciliare, pe raza județelor Alba, Cluj și Brașov, la locuințele unor persoane suspectate de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În cauză s-a reținut faptul că inculpații au procurat, deținut, transportat și comercializat droguri din categoria celor de risc (cannabis), de mare risc (comprimate MDMA), precum și substanțe cu efecte psihoactive, către consumatori de pe raza județelor Alba și Cluj.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate mai multe plicuri cu substanță pulverulentă, cântare electronice de precizie, muguri de cannabis, precum și 100.000 de lei.

La data de 25.05.2021, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Alba au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de 5 inculpați, iar în cursul zilei de astăzi urmează a fi prezentați Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul B.C.C.O. Cluj, B.C.C.O. Mureș, B.C.C.O. Brașov, al lucrătorilor de poliție din cadrul I.P.J. Alba și al jandarmilor din cadrul I.J.J. Alba, I.J.J. Cluj și B.M.J. Mureș.

Comentarii Facebook