Sambata 26 Noiembrie

Percheziții la Cluj. Polițiștii au găsit o armă și 300 alice în casa unui tânărPolițiștii clujeni au efectuat percheziții la locuința unui clujean, de unde au ridicat o armă și peste 300 de alice, deținute ilegal.

La data de 3 februarie a.c., în urma cercetărilor efectuate de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj - Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, Judecătoria Cluj-Napoca a autorizat efectuarea a două percheziţii domiciliare, într-o cauză în care un tânăr este suspectat de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

Din investigaţiile efectuate de poliţişti a reieşit că bărbatul, de 25 de ani, din Cluj-Napoca, ar deţine ilegal arme, din categoria celor supuse autorizării.

În timpul percheziţiilor efectuate, a fost descoperită o armă neletală, respectiv un pistol de tir sportiv cu aer comprimat, precum şi peste 300 de alice, deţinute fără drept. Acestea au fost ridicate de poliţişti în vederea continuării cercetărilor.

Oameii legii continuă investigaţiile sub aspectul comiterii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal, faţă de bărbatul de 25 de ani, din Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook