PERCHEZIȚII în Florești la persoane bănuite de furt calificat! Au furat bunuri de pe un șantier în construcții


La data de 2 februarie, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară, în localitatea Florești, la locuințele unor persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de furt calificat.

Bărbații cercetați, cu vârste cuprinse între 33 și 35 de ani, din comuna Florești, au fost aduși la sediul unității de poliție în vederea continuării audierilor. Prejudiciul, estimat la 15.000 de euro a fost recuperat în proporție de 70%.

În fapt, în perioada 30 ianuarie – 1 februarie a.c., aceștia sunt bănuiți că ar fi pătruns pe șantierul unui imobil aflat în construcție, situat în localitatea Florești, de unde ar fi sustras aproximativ 640 de panouri utilizate în domeniul construcțiilor.

În baza probatoriului administrat, doi dintre bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, iar ulterior, față de bărbatul de 33 de ani, instanța a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.”, anunță IPJ Cluj.

Comentarii Facebook