PERCHEZIȚII în Cluj și Maramureș la traficanții de substanțe interzise! Acestea ajungeau la elevi și tineri


Razie făcută de poliţişti: 56 de percheziţii în Maramureş şi Cluj la dealeri care vindeau droguri elevilor şi tinerilor! Din cercetări a reieşit că 15 persoane, constituite într-un grup infracţional organizat, ar fi vândut, pe parcursul anului 2023, în mod repetat, droguri preponderent către tineri, inclusiv elevi, din municipiul Sighetu Marmaţiei şi localităţile limitrofe.

La ușa infractorilor au bătut jandarmii de la Gruparea Mobilă din Cluj, încă de la prima oră a dimineții.

Procurorii DIICOT precizează că cei 15 inculpați fac parte dintr-un grup infracțional organizat care a vândut, pe tot parcursul anului 2023, în mod repetat, diferite cantități de cristal (3-CMC și 4-CMC), drog de mare risc, în principiu către tineri, inclusiv elevi, din municipiul Sighetu Marmației și localitățile din jur.

s1.jpeg

Peste 30 de persoane au fost duse la audieri și au fost făcute percheziții la 56 de domicilii din județele Maramureș și Cluj. De altfel, au fost aplicate 25 de mandate de aducere pentru constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de droguri de mare risc.

Conform precizărilor DIICOT, la operațiune au participat și “polițiștii din cadrul Brigăzilor de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, Oradea, Suceava și Brașov, IPJ Maramureș și IPJ Bistrița-Năsăud.

s2.jpeg

Comentarii Facebook