Pedeapsă blândă pentru Serghei Arapu, șoferul care a omorât un tânăr nevinovat pe strada Horea și a fugit de Poliție


Serghei Arapu, șoferul din Republica Moldova care a provocat accidentul mortal de pe strada Horea, din 9 februarie 2020, și a fugit de Poliție, a fost condamnat la numai patru ani și trei luni de închisoare, cu executare.

În seara zilei de duminică, 9 februarie, un șofer din Republica Moldova a provocat un accident grav pe strada Horea. Acesta a fugit alături de un pasager din mașină condusă de el, pe strada Emil Racoviță, și a intrat într-o casă.

Pe strada Horea a fost o coliziune între doua autoturisme. în urma impactului, conducătorul autoturismului care ar fi provocat accidentul (21 ani, din Republica Moldova) a fugit. A fost prins în scurt timp de polițiști pe strada Racovita. A fost testat: 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Șoferul care a omorât un om în accidentul de pe Horea, prins de un polițist aflat în timpul liber. A fugit după el

Serghei Arapu conducea autoturismul dinspre Gară înspre centru, pe strada Horea. Acesta a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus din sens opus. Filip Barani, conducătorul autoturismului care circula regulamentar a murit pe loc, iar părinții acestuia au fost răniți.

1408ff892028867abae8fddce410bc2c.png

Foto: Serghei Arapu, după ce a fost arestat

Serghei Arapu a fost condamnat la trei pedepse, iar Curtea de Apel Cluj le-a contopit și condamnat la final pe cetățeanul Moldovean la 4 ani 3 luni închisoare cu executare în regim de detenție.

Familia lui Filip Barani va trebui să primească despăgubiri morale în valoare de de 110.000 de euro, pentru pierderea suferită, scrie Clujust.ro.

Mărturia lui Serghei Arapu, șoferul care a făcut accidentul mortal de pe Horea și a fugit de Poliție: Îmi cer scuze de la cei vii - VIDEO

Comentarii Facebook