Pe strada Răsăritului din Cluj-Napoca sunt două șanțuri care le dau bătăi de cap șoferilor de luni de zile: „Se simt foarte tare și la 40 km/h!”


Două șanțuri situate pe strada Răsăritului din Cluj-Napoca le dau bătăi de cap șoferilor clujeni. Mai mulți conducători auto spun că ar fi fost nevoiți chiar să suporte costurile daunelor provocate de drumul stricat după ce au trecut prin această zonă, iar autoritățile nu par grăbite să rezolve problema. 

„Nu știu exact unde aș putea face sesizare, către Primărie sau către cine are în administrare străzile Clujului. Poate va fi cineva mai isteț sau chiar vreun angajat al Primăriei va vedea și se va face ceva! 

Pe la mijlocul străzii Răsăritului sunt două șanțuri de-a dreptul, de-a latul drumului, nesemnalizate! Sunt destul de adânci, se simt foarte tare și la 40 km/h! Pot cauza daune la autoturisme, chiar și incidente! Mare atenție!”, a relatat un clujean pe un grup de Facebook destinat șoferilor.

„Din păcate șanțurile acelea sunt acolo de mult timp”, a punctat un șofer.

„Îs ferm convins că mulți și-au rupt telescoape și arcuri acolo, inclusiv eu, doar că la mine a fost la mașina firmei. Nu am suportat eu reparațiile”, a precizat alt șofer.

„Au peticit până la jumătatea străzii, dar alea mari nu le-au văzut”, a replicat un clujean revoltat. 

Știri de Cluj a solicitat un punct de vedere de la Primăria Cluj-Napoca și vom reveni cu un răspuns referitor la stadiul soluționării acestei probleme. 

pozi.jpeg

Comentarii Facebook