Patru derbedei au agresat cu un spray o tânăra în stația de autobuz din Mărăști


Un incident grav s-ar fi petrecut miercuri, 18 octombrie, in stația de autobuz Mareșal Constantin Prezan, din Mărăști, ziua in amiaza mare.

Astăzi, 18.10.2023 in stația de autobuz OMV Mărăști, pe sensul spre Aeroport, în jurul orei 14, a fost agresată o fată de 18 ani cu un cuțit și un spray lacrimogen de către 4 indivizi.

Am rugamintea se ne ajutati cu filmările care au fost făcute acolo, măcar atat dacă din cei câtiva zeci de oameni nu a avut nimeni bunăvoința sa se bage sau măcar sa sune la 112!!

Mulțumesc anticipat!!!!

SHARE VA ROG FRUMOS“, a relatat un martor.

Tatăl tinerei a făcut plângere la Poliția și anchetatorii au luat mărturii pentru prinderea celor patru interlopi agresivi. 

În stația Mareșal Constantin Prezan sunt mari probleme, pentru că de acolo se urcă romii care merg spre Pata Rât și strada Cantonului. De multe ori, aceștia sunt băuți și agresivi, au un limbaj suburban, strigă în mijloacele de transport în comun și rar cineva se leagă de ei.

Șoferii troleibuzelor, pentru că ei preferă să circule cu cinciul sau cu optul, sunt sătui de scandaluri și iau măsuri numai dacă lucrurile depășesc limitele. În plus, majoritatea circulă fără abonamente sau bilet. 

Lucrurile sunt la fel și pe drumul de la Aeroport spre Cluj-Napoca. Știri de Cluj a prezentat lunile trecute cazul unui șofer care i-a dat jos pe doi romi, aflați într-o dispută conjugală.

În principiu, persoanele certate cu bunul simț umblă în gașcă de 4 - 5, astfel că și șoferul se teme de consecințe.

Cuplu de la Pata Rât, dat jos din autobuz de șofer. Scandalul a continuat in stație, cu pumnii - VIDEO

--------------

Poliția Cluj a precizat că tânăra a fost agresată de doi indivizi agresivi. 

La data de 18 octombrie a.c. polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 2 Poliție au întocmit dosar penal pentru infracțiunile de tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare, după ce, la aceeași dată, în jurul orei 13.40, o tânără, de 18 ani, a sesizat faptul că în timp ce se deplasa cu un mijloc de transport în comun înspre cartierul Mărăști, un bărbat i-ar fi adresat amenințări cu acte de violență, injurii și expresii jignitoare.

Ulterior, persoana vătămată a coborât din autobuz în zona străzii Aurel Vlaicu, fiind urmărită de bărbatul în cauză, cât și de un alt bărbat, care ar fi pulverizat cu un spray, posibil iritant-lacrimogen, în direcția acesteia.

În cauză, au fost demarate cercetări, în vederea indentificării și luării măsurilor legale față de persoanele în cauză”, precizează anchetatorii.

--------------

CTP Cluj-Napoca S.A. a pus la dispoziția lucrătorilor de poliție toate imaginile solicitate, imediat după emiterea Ordonantei. Menționăm faptul că toate mijloacele de transport care se achiziționează și care se afla în flota CTP sunt dotate cu mijloace tehnice de supraveghere și înregistrare video.

Pentru prevenirea si combaterea faptelor antisociale, pentru menţinerea şi asigurarea ordinii publice, C.T.P. Cluj-Napoca S.A. a încheiat protocoale de colaborare cu structurile din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. 

Prin măsurile tehnice și organizatorice aplicate la nivel de municipiu, Primăria Cluj-Napoca si Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A. asigura călătorilor un climat maxim de siguranță în mijloacele de transport”, precizează CTP Cluj.


Comentarii Facebook