Patronul FANY l-a copiat pe Apostu. A folosit 15 cartele telefonice pentru a nu fi INTERCEPTAT




Metoda folosită de patronul companiei de transport Fany, Ştefan Cadar, pentru a evita interceptările telefonice pare a fi copiată după cea folosită de fostul primar al Clujului, Sorin Apostu.

Cadar a folosit 15 cartele telefonice, pe care le folosea pentru a discuta cu șefa ARR Bucureşti, despre trucarea licitaţiei pentru obţinerea licenţelor de transport persoane.

"Ştefan Cadar schimba cartelele telefonice pentru contactele sale în general şi cu inculpata Dobrilă Daniela în special. În acest sens, pe parcursul celor trei luni de zile inculpatul Cadar Ştefan a schimbat peste 15 cartele telefonice, măsură pe care a luat-o şi inculpata Dobrilă Daniela, care, tot pentru a ascunde adevărul, în câteva rânduri a achiziţionat expres cartele telefonice", se arată într-un document DNA.

Procurorii DNA au descoperit în timpul anchetelor că directorul ARR, Daniela Dobrilă, accepta mită sub diverse forme (bani, bunuri electronice, obiecte de îmbrăcăminte, alimente, plata unor vacanţe), iar patronul Fany era dispus să ofere orice pentru a primi traseul necesar.

"Din perspectiva omului de afaceri, orice se poate obţine prin plata unei sume de bani, acesta arătându-se dispus să plătească orice serviciu", se mai arată într-un document al anchetatorilor.

În ciuda faptului că Șefan Cadar a negat că i-ar fi oferit funcționarului public suma de 10.000 lei, Dobrilă a recunoscut la audieri că a primit această.

De altfel, patronul Fany i-a oferit diverse bunuri drept mită șefei ARR București.

Șefa ARR a făcut nazuri la spaga de la Fany: ”Vreau un LCD SMART fara telecomanda”. Cadar s-a enervat

În urma anchetei, Ştefan Cadar a fost arestat pentru 30 de zile pentru dare de mită. Tot în acelaşi dosar au mai fost arestate la domiciliu soția acestuia, Olezia Cadar, dar și directorul ARR Bucureşti, Daniela Dobrilă.

Comentarii Facebook