Șefa ARR a făcut nazuri la spaga de la Fany: ”Vreau un LCD SMART fara telecomanda”. Cadar s-a enervat

 

Șefa ARR a cerut spagă în cazul FANY un televizor fără telecomandă, enervându-l chiar și pe patronul firmei de transport persoane, Ștefan Cadar.

 

Daniela Dobrilă era pretențioasă în privința obiectelor pe care le primea sub formă de mită de la Cadar. Pentru televizorul Smart l-a pus să bată mai multe magazine din București. 

 

Daniela Dobrilă a dat indicaţii clare despre ce televizor vrea să primească: ”LCD, mărimea diagonalei, SMART TV, fără telecomandă, culoare neagră”. Ștefan Cadar s-a dus prin magazinele de electrocasnice însoțit de mama șefei de la ARR, care ținea în mână rezultatul licitației. 

 

Cadar a renunțat după ce a trecut pri trei magazine și i-a dat Danielei Dobrilă suma necesară pentru a-și cumpăra singură televizorul.

 

Patronul de la Fany i s-a plâns soţiei, Olezia Cadar, la rândul ei arestată la domiciliu, pentru dare de mită, că mai mult a cheltuit cu drumurile la București și cu vizitele la magazine, decât ar fi costat televizorul. 

 

LCD Samsung a fost găsit de procurorii DNA la percheziția de la vila din Popeşti Leordeni a directoarei ARR.

 

Daniela Dobrilă a mai primit mită şi două laptopuri high-end. ”Doamna Dobrilă s-a dovedit a fi un funcţionar public extrem de exigent, atunci când era vorba despre mita pe care o primea. Pe lângă televizor, a mai cerut de la soţii Cadar - două laptopuri marca Apple, cu ecrane de 17, respectiv 15 inch”, precizează procurorii anchetatorii.

 

Dobrilă a mai primit șpagă un Volkswagen-ul Polo, în valoare de 11.000 de euro.

Comentarii Facebook