Patronii teraselor de FIȚE din Cluj sunt în proces! Buteanu, dat în judecată de cei de la Vertigo - FOTO

 

Patronul clubului Diesel, Mircea Buteanu, a fost dat în judecată de patronii Vertigo pentru un fapt banal, la o primă privire. Procesul ascunde o luptă oarbă pentru clienții de fițe din zona zero a Clujului.

 

Patronii clubului Vertigo, cei care dețin și o terasă, la stradă, în fața localului din Piața Unirii nr. 9, au dat în judecată firma MSM Block, controlată de omul de afaceri Mircea Buteanu. Motivul este reprezentat de faptul că o gură de aerisire de la fostul club Flash, deținut de Buteanu, ”suflă aerul” spre cienții care stăteau pe terasa Vertigo.

 

Avocatul celor de la Vertigo, Răzvan Neamțu, a declarat la Judecătoria Cluj-Napoca, în fața magistratului, că solicită refacerea acelei guri de aerisire și plata unor daune de 1 leu pentru prejudiciul adus clienților. 

 

Avocatul lui Mircea Buteanu, Stanca Gidro, a declarat pentru Știri de Cluj că acest proces a fost deschis în momentul în care șefii Vertigo au aflat că patronul de la Diesel vrea să redeschidă clubul Flash, iar pe timpul verii să aibă și o terasă în fața clădirii de la numărul 10. ”Noi am și cerut în vară de la Primăria Cluj-Napoca o autorizație pentru anul 2014 pentru deschiderea unei terase în fața clădirii de la numărul 10 și am primit un acord. Clientul meu lucrează la redeschiderea clubului Flash, iar după deschidere, conform hotărârilor Consiliului Local, va putea să aibă și o terasă în față, dacă va fi emisă o autorizație. Plângerea celor de la Vertigo a apărut în iunie, după ce s-a aflat că clientul meu vrea să deschidă o terasă”, a spus Stanca Gidro.

 

Avocatul i-a acuzat pe cei de la Vertigo că s-au extins cu terasa lor inclusiv în fața clădirii de la numărul 10. ”Ei au terasă la numărul 9 și acum s-au extins și la numărul 10. Sunt deranjați că aerul de la gura de ventilație suflă spre clienții care stăteau pe terasă și au pretenții de un leu. Le plătesc eu un leu și să ne lase în pace. 

 

Gura de aerisire este la 3 metri de mesele clienților și funcționează acolo de ani de zile. Nu văd cum îi deranjează numai acum. Oricum noi vrem să deschidem terasa în fața clădirii de la numărul 10 și pe noi nu ne deranjează această gură de ventilație”, a mai spus Stanca Gidro.

 

Avocatul celor de la Vertigo, Răzvan Neamțu, a spus că redeschiderea clubului Flash este o himeră, pentru că până în 2014 nu mai este mult. ”Prejudiciul adus clienților mei este real. Acea gură de aerisire ne deranjează. Despre faptul că ar urma să se deschidă o terasă la numărul 10, eu nu cred pentru că acum acolo nu este nimic. Chiar dacă vor deschide clubul și apoi terasa, nu văd de ce să nu se extindă spre Diesel, în partea stângă a străzii”, a declarat Răzvan Neamțu.

 

Între cei doi avocați a fost un schimb dur de replici în instanță, Stanca Gidro spunând că, mai tânărul ei coleg, a fost ”nesimțit”.

Comentarii Facebook