Paștile la Florești se distribuie timp de zece ore, pentru a nu fi aglomerație


La Parohia Ortodoxă ”Sfântul Ioan Iacob Hozevitul” din Florești Paștile vor fi distribuite sâmbătă, dar s-a stabilit un program pentru a nu fi aglomerație.

1. Pentru credincioșii din parohie (care domiciliază în perimetrul ei!) Sfintele Paști se vor dărui după cum urmează: 

!!! VINERI și S MBĂTĂ între orele 07:00 și 17:00, (conform Ministerului de Interne!) 

în poarta Bisericii la ambele portițe mici !!!

S MBĂTĂ (conform comunicatului Autorităților) din mila lui Dumnezeu cu începere de la orele  20:00 vă vom oferi LUMINA SF NTĂ A ÎNVIERII la poarta Bisericii (aducându-vă fiecare candele, o veți putea duce și în casele dumneavoastră!)

2. Am stabilit să vă dăruim Paștele timp de două zile, precum ne-au sugerat Autoritățile Statului Român, în VINEREA MARE și S MBĂTĂ ÎNVIERII, pentru a evita aglomerația și pentru a le avea deja din noaptea ÎNVIERII și în ziua ÎNVIERII în casele și pe mesele dumneavoastră.

3. Am marea rugăminte să veniți după Sfintele Paști protejați cu măști și dacă se poate mănuși ... consilierii noștri și voluntarii prezenți asigurându-se că se va păstra distanță socială de siguranță, pentru evitarea oricărui pericol!!!

Menționez că PAȘTILE simbolizează împărtășania ... vă sfătuiesc să le consumați cu gând de rugăciune și cu sfințenie, pe stomacul gol în cele trei dimineți de paști și cu mărturisirea HRISTOS A ÎNVIAT! ... ADEVĂRAT A ÎNVIAT ! ! ! )

4. Credincioșii din Biserică,  care vin la slujbele noastre cu regularitate ( dar locuiesc în alte parohii, cartiere, localități ) vor primii Paștile în anumite puncte prestabilite prin ÎNSCRIERE, în proximitatea caselor și locuințelor lor!!!

Înscrierea se face pe adresa mea de whatsapp sau pe Facebook -ul parohiei după modelul următor: Cartier(localitate), Nume Familie, Mobil!!! Dacă știți și alți oameni de-ai noștri care nu sunt pe grupul de whatsapp sau pe Facebook să-mi scrieți dumneavoastră datele lor (vorbesc de oameni care știți că prețuiesc Biserica noastră și se bucurau de slujbele noastre!)

NIMENI NU VREAU SĂ FIE VĂDUVIT DE BUCURIE

Săptămâna Patimilor să ne aducă pocăință, dragoste unii față de alții și față de de Dumnezeu, iar Praznicul Învierii ... să umple casele, familiile și sufletele noastre de LUMINĂ și BUCURIE.  Sărbători Fericite!

Cu prețuire, dragoste și recunoștință!

Părintele Ovidiu-Ciprian Marțiș”.

Comentarii Facebook