Pârtia veche de la Băișoara e închisă, dintr-un motiv halucinant. Alții ar pupa pământul să aibă așa bijuterie - FOTO


Pârtia veche de la Băișoara este închisă, dar cea de la Buscat merge de bubuie. 

Pârtia veche este concesionată de la Primăria Băișoara pe cinci ani, dar nu este destulă zăpadă și ar fi nevoie de două tunuri care să rezolve problema. Firma care a concesionat pârtia plătește anual 130.000 de lei Primăriei Băișoara, care ar trebui să cumpere tunurile. Pentru că primarul se opune, pârtia este deschisă mai rara pentru a nu se deteriora. 

Sâmbătă, 20 februarie, pârtia era închisă, dar va fi deschisă duminică.

Primarul din Băișoara,  Liviu Ghib, s-a remarcat în 12 ianuarie părintr-o declarație șocantă, spunând că ar da urgent pârtia pentru că nu aduce venituri, numai cheltuie. 

Suntem singura stațiune din județul Cluj, căreia contribuabilii din turism nu îi aduc niciun venit. Eu aș da-o mâine stațiunea aia pentru că nu îmi aduce niciun venit. Toate firmele și toate pensiunile care sunt sus în stațiune au firmele făcute pe orașul Cluj, pe Turda sau pe Oradea. Tot impozitul pe venit, muncitori, pe salarii și impozite se dau la Cluj, noi nu încasăm nimic. Nu primim nici 5 bani. Abia reușim să ii facem să își plătească impozit și taxa de gunoi. Noi numai cheltuim cu stațiunea de la Muntele Băișorii. 

Acolo am făcut canalizare și lucrăm să introducem apa să schimbă tot, am asfaltat, dar mai mult nu pot face. Cu venit din taxe și impozite de 100.000 de euro, nu pot face mai mult”, a spus primarul Liviu Ghib.

Primarul din Băișoara: Aș da mâine stațiunile de schi, să mă scap de ele! / Mergeți în pisici de mocani proști!

Comentarii Facebook