Marti 28 Septembrie

Cluj: Acest tânăr a tăiat cu cuțitul un taximetrist pe față - FOTO


Un tânăr este căutat de poliție pentru că a tăiat cu cuțitul pe față un taximetrist.

Cautat de polițiștii din GHERLA, a tăiat un taximetrist din GHERLA cu lamă pe față vineri noaptea”, se anunță pe un grup al șoferilor.

La data de 20 februarie a.c., în jurul orei 00.00, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că o persoană care desfăşura servicii de transport persoane în regim de taxi, ar fi fost agresată fizic în interiorul maşinii, cu un obiect înţepător, de o persoană care îi solicitase serviciile.

Potrivit celor relatate de apelant, incidentul ar fi avut loc pe DJ109 C, în localitatea Fizeşu Gherlii. 

Conducătorul autoturismului a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.

Ulterior incidentului, agresorul a părăsit autoturismul, iar pentru identificarea acestuia a fost constituită o echipă complexă de căutare, în cauză fiind efectuate verificări specifice pentru identificarea acestuia şi luarea măsurilor în consecinţă.

La data de 20 februarie a.c., în urma colaborării Secției 7 Poliție Rurală Gherla - Poliției municipiului Orăștie, a fost depistat tânărul de 21 de ani, din municipiul Orăștie, bănuit de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

A fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă”, a adăugat IPJ Cluj.

UPDATE: în cursul zilei de 21 februarie, magistrații din cadrul Judecătoriei Gherla au dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile față de tânăr.

Comentarii Facebook