Duminica 28 Aprilie

Părinte către managerul Spitalului de Copii Cluj: Are 6.000 de euro salariu, iar copiii stau în saloane cu igrasie și jeg! - FOTO


Părinții continuă să se plângă de calitatea serviciilor de la Spitalul Clinic de Copii, unde parcă reclamațiile nu se termină niciodată.

Director este tot doctorul Cornel Aldea, care rezistă în ciuda contestațiilor venite din partea părinți. Între timp lucrurile nu se îmbunătățesc deloc sau aproap deloc. Dacă ne uităm pe declarația de avere a doctorului director, vedem că anul trecut a încasat un venit lunar de 31.000 de lei. Acești bani ar trebui să vină și cu angajamentul că serviciile sunt la cel mai înalt nivel, dar nu se întâmplă asta.

Un părinte care a fost luni dimineața la spital s-a lovit de vechile probleme. 

Bătaia de joc de la Spitalul de copii aflat în ograda lui tise condus de un manager care e și medic cu salar de 6000 de euro pe luna, vezi Doamne să managerieze, iar copii stau în saloane cu igrasie și jeg, dacă nu ești atent îți cad germeni în mâncare, iar pe de altă parte într-o încăpere de sub 10 m2 se rezolva și ambulatoriu și urgenta chirurgicala/ortopedică și cei cu bilete de trimitere!  6 scaune pentru copii în contextul în care azi erau minim 30 de adulți cu copii bolnavi, majoritatea operați sau cu fracturi.  Sunt de apreciat doctorii și asistentele care încearcă sa își facă treaba în conditiile astea, însă după cum puteți vedea și dvs e plin de ”căpușe umane” în conducerea spitalului! Numa "bossu" are direct aprox. 31.000 pe luna (6000 de euro direct). Aaaaa, să nu mai punem la câți bani intra din parcarea suprataxată! Aia cu 20 lei oră.

Apropo.... Acum ceva timp Codin Maticiuc a dorit sa renoveze spitalul pe portofelul lui însă nenea ala cu 6000 de euro salariu, care e manager, a refuzat”, ne-a relatat un părinte.

WhatsApp Image 2023-10-16 at 15.14.34 (1).jpeg

Acesta a fotografiat igrasia din saloane, aglomerația și alte probleme, cum ar fi faptul că spitalul nu are bani nici pentru un stativ de perfuzie și a încropit unul dintr-o țeavă și roțile unui scaun.

WhatsApp Image 2023-10-16 at 15.14.34.jpeg

Părintele s-a mai întrrebat de ce încasează managerul un salariu așa mare, dacă problemele nu sunt rezolvate de ani de zile. ”Oare managerul asta ce face asa special de 6000 de euro salar? Veghează sa nu fie igrasie în spital și sa aibă o camera de triere adecvata copiilor operați?  Mama lor de jegoși!”, a mai spus părintele. 

Acesta a felicitat personalul medical. ”Am rămas șocat când am văzut igrasia din salon... Atât pot sa spun ca doamna doctor a fost super profesionistă. Nu a luat bani sau altceva.... Și își dădea interesul”, a mai spus acesta.

În decembrie 2022, părinții au făcut scandal din cauza condițiilor din sala de așteptare. Atunci, Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, și-a cerut scuze și a promis că vor fi luate măsuri, pentru că Spitalul de Copii Cluj este în subordinea instituției pe care o conduce.

Alin Tișe, dă vina pe pacienții veniți din Bistrița-Năsăud

Dacă la urgențele din Bistrița s-ar face un tratament corespunzător și corect, nu ar mai ajunge bistrițenii la Cluj. Această creștere de pacienți din anumite momente ne pun în reală încurcătură pentru că spațiile de așteptare au fost insuficiente, numărul de personal nu îl putem suplimenta, e același număr de personal atât de sărbătorile legale, cât și în celelalte perioade. Am solicitat managerului și am decis să crească spațiul de așteptare prin repunerea în funcțiune a unor spații suplimentare, precum și a containerelor medicale pe care le avem în curte și au fost folosite în pandemie”, a fost una dintre „scuzele” înaintate de președintele Consiliului Județean Cluj. 

Înghesuială la UPU Pediatrie: Copiii bolnavi așteaptă 5 ore pentru un consult. Alin Tișe: „Îmi cer scuze mămicilor. Am cerut urgent măsuri”

Un alt episod care a uimit opinia publică a fost refuzul managerului Cornel Aldea de a primi un ajutor financiar din partea asociației conduse de Codin Maticiuc. Acesta s-a oferit să renoveze spitalul, dar a fost refuzat. 

Codin Maticiuc a vrut să renoveze Spitalul de Copii din Cluj, dar a fost refuzat de director. Motivul e HALUCINANT! Ne merităm soarta

Comentarii Facebook