Duminica 28 Aprilie

„Parcă am fi într-o afumătoare permanentă”. Clujenii care locuiesc în Mănăștur, disperați din cauza unei centrale pe lemne de la o biserică din zonă


Clujenii care locuiesc în zona Aleei Brateș din cartierul Mănăștur spun că nu pot deschide geamurile din cauza fumului, care pătrunde în locuințele lor chiar și cu ferestrele închise.

Oamenii se plâng că se simt de parcă ar fi într-o „afumătoare permanentă” și cred că o sursă a deranjului ar fi și centrala pe lemne de la Biserica Ioan Evanghelistul. 

„În zona Străzii Brateș, toată iarna, am fost intens afumați cu un fum dens, greu, de lemne ude. (mai ales duminica!). Nu putem deschide ferestrele să aerisim că se îmbibă toate casele de fum. Intră în case chiar și cu ferestrele închise. 

Parcă am fi într-o afumătoare permanentă. Nu știm de unde vine. O sursă este, cu siguranță, centrala pe lemne a Bisericii Ioan Evanghelistul. 

Curenții de aer împrăștie fumul peste tot. Vă rugăm să ne ajutați... (Se poate asigura încălzirea bisericii, în construcție, și mai puțin poluant)”, sesizează oamenii ajunși la limita disperării. 

Comentarii Facebook