Parada modei la inceputul anului scolar! Tinerele de la Liceul Avram Iancu au venit imbracate ca la discoteca VIDEO si FOTO

 

Tinerele au facut parada modei la inceperea anului scolar din Cluj-Napoca. Imbracate cu blugi stramti si maieu sau cu rochii scurte, asortate cu nelipsita poseta, adolescentele au facut furori.

 

Ceremonia inceperii anului scolar de la Liceul "Avram Iancu" a inceput la ora 10.00, dar tinerele si-au facut aparitia cu aproape o ora inainte pentru mici "confesiuni".

 

"Mi-am pus palarie si m-am imbracat mai iesit din comun pentru ca asa ma simt. Scoala oricum e ca o unitate militara, asa ca macar noi sa ii dam culoare", a explicat Alina, una dintre elevele Liceului Avram Iancu.

 

"Asa ma imbrac si la discoteca si asa vin si la inceputul scolii pentru ca e o ceremonie si trebuie sa fim frumoase. Plus ca toata lumea se imbraca special si trebuie sa iesim in evidenta", a spus si Maria.

 

Fetele au tinut sa precizeze ca nu au facut nicio "investitie" speciala in imbracaminte pentru ceremonia din aceasta dimineata si ca au "pus pe ele" ce au gasit prin dulap, in special hainele de "party".

 

Scoala a inceput in toate unitatile din judetul Cluj, iar ceremoniile au fost programate pe tot parcursul diminetii.

Comentarii Facebook