Paradă militară și concerte la Cluj de Ziua Națională! Vezi care este programul


Manifestațiile de Ziua Națională a României au început încă de dimineață la Cluj-Napoca, cu o slujbă religioasă și o depunere de coroane în Piața Avram Iancu.

Iată programul evenimentelor:

ora 11.00 – Parada tehnicii militare

Aproximativ 580 de efective din cadrul Diviziei 4 Infanterie „Gemina”, Inspectoratului de Jandarmi Cluj, Inspectoratului de Poliţie Cluj, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, Şcolii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan”, Serviciului Român de Informaţii Cluj, din Crucea Roşie Română şi Poliţia Locală Cluj-Napoca, cu aproximativ 40 de mijloace tehnice vor participa la parada organizată la Cluj-Napoca pentru a marca Ziua Naţională a României.

ora 16.00 – începe Târgul de Crăciun Cluj-Napoca cu Filarmonica De Stat Transilvania! După corul Filarmonicii, vor urca pe scenă:
Ansamblul “Mărţişorul”

Corul bărbătesc din Finteuşul Mare

Sava Negrean Brudaşcu - Ionuţ Fulea - Dinu Iancu Sălăjanu - Aurel Tămaş - Dumitru Fărcaş
ora 17.30 – „Copiii sărbatoresc Marea Unire” - spectacol dedicat Zilei Naţionale a României (Opera Naţională Română Cluj-Napoca)

ora 19.00 – Aprinderea Iluminatului Festiv

CONCERT Smiley

ora 19.50 – Retragerea cu torţe pe traseul Piaţa Lucian Blaga (Casa de Cultură a Studenților) - str. Napoca - B-dul Eroilor - Piaţa Avram Iancu

ora 20.00 – Spectacol de artificii în Piaţa Avram Iancu

ora 20:15 - Aldo Blaga & Tzika Sax Orchestra

Comentarii Facebook