Pal Peter, consilierul lui Emil Boc, a scapat cu rani usoare in urma accidentului de la Valcele VIDEO

 

Pal Peter, consilierul personal al primului ministru, Emil Boc, a scapat cu rani usoare in urma accidentului produs vineri seara, in jurul orei 22.30, pe DN 1, in comuna Valcele.

 

Alaturi de Pal Peter, in autoturismul marca BMW X3, se mai afla o femeie, care nu a fost nici ea ranita grav, spre deosebire de soferul celuilalt autoturism implicat in accident, care a suferit rani grave.

 

Medicii de la UPU 1 sustin ca Pal Peter a fost lasat sa plece la domiciliu, unde va urma tratamentul prescris. "Accidentul a avut loc pe DN1E60. Florin G., de 37 de ani conducea un autoturism in directia Cluj-Napoca spre Turda si a pierdut controlul volanului intrand pe contrasens. Aici a lovit autoturismul condus la Pal P. (n.red. Pal Peter), aflat pe banda a doua, apoi a acrosat un al treilea autoturism aflat pe banda unu. In urma accidentului a fost ranit grav Florin G., conducatorul autoturismului care a produs accidentul si au fost raniti usor conducatorul autoturismului de pe banda doi (n.red. Peter Pal) si un pasager din acest autoturism. In urma testarii cu aparatul etilotest a lui Florin G. a rezultat o alcoolemie de 0,24 la mie alcool pur in aerul expirat, acesta fiind dus la IML Cluj pentru prelevarea de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei", a declarat purtatorul de cuvant al IPU Cluj, inspectorul Alma Bruha-Brehariu.

 

Cele doua autoturisme au fost serios avariate in urma impactului.

 

Vezi AICI declaratii.

Comentarii Facebook