Consilierul lui Emil Boc, Pal Peter, implicat intr-un accident la Valcele VIDEO


Consilierul lui Emil Boc, Pal Peter, a fost implicat intr-un accident pe raza comunei Valcele, in timp ce se intoarcea acasa de sarbatori.

 

Pal Peter conducea un autoturism de teren, marca BMW X3 si, pe raza comunei Valcele, s-a izbit de un autoturism marca Ford Mondeo care circula spre Turda. In accident a mai fost implicat un autoturism Opel.

 

"Accidentul a avut loc pe DN1E60. Florin G., de 37 de ani conducea un autoturism in directia Cluj-Napoca spre Turda si a pierdut controlul volanului intrand pe contrasens. Aici a lovit autoturismul condus la Pal P. (n.red. Pal Peter), aflat pe banda a doua, apoi a acrosat un al treilea autoturism aflat pe banda unu. In urma accidentului a fost ranit grav Florin G., conducatorul autoturismului care a produs accidentul si au fost raniti usor conducatorul autoturismului de pe banda doi (n.red. Peter Pal) si un pasager din acest autoturism. In urma testarii cu aparatul etilotest a lui Florin G. a rezultat o alcoolemie de 0,24 la mie alcool pur in aerul expirat, acesta fiind dus la IML Cluj pentru prelevarea de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei", a declarat purtatorul de cuvant al IPU Cluj, inspectorul Alma Bruha-Brehariu.

 

Cele trei masini s-au insirat pe mijlocul Drumului National 1. Doua persoane, intre care si Peter Pal, au fost transportate la UPU Cluj pentru ingrijiri.

Comentarii Facebook