Miercuri 24 Aprilie

Pădurea Hoia - Baciu, în topul celor mai înspăimântătoare locuri din Europa

 

Pădurea Hoia - Baciu este inclusă iarăşi într-un top al celor mai "înspăimântătoare" locuri din Europa, acum în preajma Halloweenului.

 

Topul din acest an a fost realizat de cotidianul britanic The Guardian, care le recomandă cititorilor să viziteze pădurea de lângă Cluj şi nu Castelul Bran.

 

"Turiştii amatori de destinaţii horror se îngrămădesc la Castelul Bran, dar fabrica de bani cu tema Dracula este de fapt mai mult un kitsch decât ceva care să îşi dea fiori reci. Pentru o emoţie autentică, mergeţi în Pădurea Hoia-Baciu, din al doilea cel mai populat oraş al României, Cluj-Napoca (Wizzair zboară direct acolo, de la Luton). Într-o ţară plină de păduri înspăimântătoare, această poiană de rău augur este subiectul a numeroase poveşti de groază, cu stafii şi apariţii de OZN-uri făcând parte din folclorul care o înconjoară, toate acestea dându-i o atmosferă de tip Blair Witch", scrie The Guardian, citat de cluj.travel.

 

Siluete SUSPECTE fotografiate în Pădurea Hoia - Baciu, de lângă Cluj - VIDEO și FOTO

 

În top au mai fost incluse Osuarul Sedlec (Kutna Hora, Cehia), Oraşul Morţilor (Osetia de Nord, Rusia), Catacombele Capucinilor (Palermo, Italia) sau Dealul Crucilor (Šiauliai, Lituania). 

 

Topul integral îl puteţi vedea AICI.

Comentarii Facebook