OSUBB acorda 49 de burse pentru studentii de la UBB Cluj!


Organizatia Studentilor din cadrul UBB Cluj acorda 49 de burse, in valoare de 300 de lei, pentru studentii care provin din familii sarace sau care au activitati extracuriculare.

Studentii care aplica pentru bursele OSUBB trebuie sa fie inscrisi la zi, la una din facultatile din UBB, forma de finantare buget sau taxa, si sa detina un cont deschis la Raiffeisen Bank (Studentocard).

"Dovada indeplinirii celor doua criterii se va face printr-o adeverinta de student, respectiv un extras de cont atasate la dosarul de aplicatie pana pe data de 13 noiembrie 2010. Studentii au mai multe sanse daca ataseaza la dosar si un CV model Europass sau scrisori de recomandare (maxim 3)", a Virgil Smarandoiu, presedintele OSUBB.

AICI pot fi aflate informatii suplimentare depsre procesul de acordare a burselor.

"Ne dorim ca initiativa OSUBB sa devina o practica promovata de toate organismele care reprezinta studentii, din toate universitatile din tara. Studentii, asa cum ne-au confirmat in ultimul studiu, au nevoie de acest suport financiar din partea noastra. E nevoie sa sprijinim educatia tinerilor din Romania, cu atat mai mult in contextul economic nefavorabil cu care ne confruntam la nivel european. Posibilitatile noastre ca reprezentanti ai studentilor trebuie sa se largeasca, OSUBBa incercat sa faca un prim pas in acest sens " e nevoie sa livram continut, insa trebuie sa cream si conditii", a mai afirmat Virgil Smarandoiu, presedinte OSUBB.

Programul este organizat in colaborare cu Raiffeisen Bank.

Comentarii Facebook